• Međugorje
  • Dubrovnik
  • Mostar
  • Bračna putovanja
Međugorje

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih Marijanskih svetišta na svijetu kojega godišnje posjeti preko milijun turista.

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik je bogato kulturno-povijesno središte i jedno od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i svijetu!

Mostar

Mostar

Stari most dao je izgraditi Sulejman Veličanstveni 1566. godine, a danas je simbol grada Mostara i Hercegovine.

Bračna putovanja

Bračna putovanja

Za mladence imamo pripremljenu posebno biranu ponudu Bračnih putovanja!

Izlet u Vepric

Hrvatsko svetište Vepric je posvećeno Majci Božjoj Lurdskoj , aosnovano je 1908 g. Prirodna špilja i cijeli krajolik s brežuljcima, raslinjem i potokom među njima, živo podsjeća na LURD, gdje se Bernardici Soubirous 1858 g. ukazala Blažena Djevica Marija 18puta. U ovom svetištu podignuta je kapela sa sakristijom, oltar na trgu, ispovjedaonice, postaje križnog puta, dom za duhovne vježbe, staze za procesije. Zbog svoje prirodne ljepote i tišine, ovo je svetište posjećeno kroz cijelu godinu.

Vepric

Naši partneri:

jadrolinija blueline snav trevalbefore

Nalazite se ovdje: Naslovnica Izleti Vepric

Tko je Online

Imamo 11 gostiju i nema članova online

Gospina poruka

Draga djeco! Majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem iznova vas pozivam da živite po mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.  Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi moga Sina i mojoj, ja kao majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u svoje majčinsko naručje i pokazati put vjere.  Djeco moja, pomozite mi u mojoj majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju. Molite i za one koje je moj Sin izabrao i u svoje ime posvetio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Međugorje, 02.12.2012.