• Dubrovnik
  • Bračna putovanja
  • Međugorje
  • Mostar
Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik je bogato kulturno-povijesno središte i jedno od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i svijetu!

Bračna putovanja

Bračna putovanja

Za mladence imamo pripremljenu posebno biranu ponudu Bračnih putovanja!

Međugorje

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih Marijanskih svetišta na svijetu kojega godišnje posjeti preko milijun turista.

Mostar

Mostar

Stari most dao je izgraditi Sulejman Veličanstveni 1566. godine, a danas je simbol grada Mostara i Hercegovine.

Izlet u Split

Grad Spilt je nastao širenjem oko palače koju je rimski imperator Gaius Valerius Aurelius Diocletianus počeo graditi 295. godine. Palača je trapeziodnog oblika i zauzima površinu od 28900 kvadratnih metara. Split je poznat po svojim klimatskim pogodnostima, jer se nalazi na jednom od najsunčanijih dijelova srednjeg Mediterana s izuzetno velikom brojem od 2700 sunčanih sati godišnje.

split

Naši partneri:

jadrolinija blueline snav trevalbefore

Nalazite se ovdje: Naslovnica Izleti Split

Tko je Online

Imamo 9 gostiju i nema članova online

Gospina poruka

Draga djeco! Majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem iznova vas pozivam da živite po mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.  Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi moga Sina i mojoj, ja kao majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u svoje majčinsko naručje i pokazati put vjere.  Djeco moja, pomozite mi u mojoj majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju. Molite i za one koje je moj Sin izabrao i u svoje ime posvetio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Međugorje, 02.12.2012.