• Bračna putovanja
  • Dubrovnik
  • Mostar
  • Međugorje
Bračna putovanja

Bračna putovanja

Za mladence imamo pripremljenu posebno biranu ponudu Bračnih putovanja!

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik je bogato kulturno-povijesno središte i jedno od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i svijetu!

Mostar

Mostar

Stari most dao je izgraditi Sulejman Veličanstveni 1566. godine, a danas je simbol grada Mostara i Hercegovine.

Međugorje

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih Marijanskih svetišta na svijetu kojega godišnje posjeti preko milijun turista.

Rafting na Neretvi

Rafting je nesumnjivo, jedan od najuzbudljivijih izleta. Pet km udaljeno od Boračkog jezera, u mjestu zvanom Ban Vir u živopisnoj brvnari HIT – Rafta bit ćete ugodno usluženi uz domaće specijalitete:
neretvanska riba, roštilj, jela ispod sača itd. Rijeka Trebižat, poznat po svojim vodopadima Kravice i brojnim  slapovima, može zadovoljiti i potrebu za andrenalinom i uživanju u ljepoti divlje prirode.

Rafting na Neretvi

Naši partneri:

jadrolinija blueline snav trevalbefore

Nalazite se ovdje: Naslovnica Izleti Rafting na neretvi

Tko je Online

Imamo 6 gostiju i nema članova online

Gospina poruka

Draga djeco! Majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem iznova vas pozivam da živite po mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.  Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi moga Sina i mojoj, ja kao majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u svoje majčinsko naručje i pokazati put vjere.  Djeco moja, pomozite mi u mojoj majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju. Molite i za one koje je moj Sin izabrao i u svoje ime posvetio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Međugorje, 02.12.2012.