• Bračna putovanja
  • Dubrovnik
  • Međugorje
  • Mostar
Bračna putovanja

Bračna putovanja

Za mladence imamo pripremljenu posebno biranu ponudu Bračnih putovanja!

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik je bogato kulturno-povijesno središte i jedno od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i svijetu!

Međugorje

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih Marijanskih svetišta na svijetu kojega godišnje posjeti preko milijun turista.

Mostar

Mostar

Stari most dao je izgraditi Sulejman Veličanstveni 1566. godine, a danas je simbol grada Mostara i Hercegovine.

Posjeta fra Jozi Zovki - Tihaljina

Sredinom devetnaestog stoljeća hercegovački fratri odlučuju osnovati provinciju. Za središte su izabrali Široki Brijeg na kojem uskoro počinje izgradnja crkve i samostana. Danas se tu, tridesetak kilometara od Međugorja, uzdižu velebni samostan i crkva posvećena Uznesenju Blažene Djevice Marije.Godinama hodočasnici iz Međugorja posjećuju crkvu u selu Tihaljina. Nakon izdržane zatvorske kazne, na koju su komunističke vlasti osudile fra Jozu Zovku, on je postao župnikom te župe.

jozozovko

Naši partneri:

jadrolinija blueline snav trevalbefore

Nalazite se ovdje: Naslovnica Izleti Posjeta fra Jozi Zovki - Tihaljina

Tko je Online

Imamo 12 gostiju i nema članova online

Gospina poruka

Draga djeco! Majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem iznova vas pozivam da živite po mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.  Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi moga Sina i mojoj, ja kao majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u svoje majčinsko naručje i pokazati put vjere.  Djeco moja, pomozite mi u mojoj majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju. Molite i za one koje je moj Sin izabrao i u svoje ime posvetio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Međugorje, 02.12.2012.