• Mostar
  • Dubrovnik
  • Bračna putovanja
  • Međugorje
Mostar

Mostar

Stari most dao je izgraditi Sulejman Veličanstveni 1566. godine, a danas je simbol grada Mostara i Hercegovine.

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik je bogato kulturno-povijesno središte i jedno od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i svijetu!

Bračna putovanja

Bračna putovanja

Za mladence imamo pripremljenu posebno biranu ponudu Bračnih putovanja!

Međugorje

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih Marijanskih svetišta na svijetu kojega godišnje posjeti preko milijun turista.

Posjeta fra Jozi Zovki - Tihaljina

Sredinom devetnaestog stoljeća hercegovački fratri odlučuju osnovati provinciju. Za središte su izabrali Široki Brijeg na kojem uskoro počinje izgradnja crkve i samostana. Danas se tu, tridesetak kilometara od Međugorja, uzdižu velebni samostan i crkva posvećena Uznesenju Blažene Djevice Marije.Godinama hodočasnici iz Međugorja posjećuju crkvu u selu Tihaljina. Nakon izdržane zatvorske kazne, na koju su komunističke vlasti osudile fra Jozu Zovku, on je postao župnikom te župe.

jozozovko

Naši partneri:

jadrolinija blueline snav trevalbefore

Nalazite se ovdje: Naslovnica Izleti Posjeta fra Jozi Zovki - Tihaljina

Tko je Online

Imamo 6 gostiju i nema članova online

Gospina poruka

Draga djeco! Majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem iznova vas pozivam da živite po mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.  Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi moga Sina i mojoj, ja kao majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u svoje majčinsko naručje i pokazati put vjere.  Djeco moja, pomozite mi u mojoj majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju. Molite i za one koje je moj Sin izabrao i u svoje ime posvetio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Međugorje, 02.12.2012.