• Bračna putovanja
  • Mostar
  • Dubrovnik
  • Međugorje
Bračna putovanja

Bračna putovanja

Za mladence imamo pripremljenu posebno biranu ponudu Bračnih putovanja!

Mostar

Mostar

Stari most dao je izgraditi Sulejman Veličanstveni 1566. godine, a danas je simbol grada Mostara i Hercegovine.

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik je bogato kulturno-povijesno središte i jedno od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i svijetu!

Međugorje

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih Marijanskih svetišta na svijetu kojega godišnje posjeti preko milijun turista.

Izlet u Mostar

Mostar je kulturno, vjersko, političko, školsko, zdravstveno i gospodarsko središte Hercegovine.Uz mnoge kulturne objekte, posjetitelji rado posjećuju Stari Most izgrađen u 16. Stoljeću, sa kojeg hrabri skakači skaču u hladnu rijeku Neretvu. Grad je dobio ime po mostarima, čuvarima jednoga mnogo ranije podignutog mosta na mjestu sadašnjeg. Grad raznolikosti je komercijalni, politički, religijski i kulturni centar Hercegovine. Mostar je poznat sajamski grad, koji svake godine održava Mostarski sajam gospodarstva sa izlagačima iz preko 37 zemalja. Mostar je i grad pjesme, poznat po glazbenom festivalu Melodije Mostara.

Stari most u Mostaru

Naši partneri:

jadrolinija blueline snav trevalbefore

Nalazite se ovdje: Naslovnica Izleti Mostar

Tko je Online

Imamo 6 gostiju i nema članova online

Gospina poruka

Draga djeco! Majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem iznova vas pozivam da živite po mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.  Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi moga Sina i mojoj, ja kao majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u svoje majčinsko naručje i pokazati put vjere.  Djeco moja, pomozite mi u mojoj majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju. Molite i za one koje je moj Sin izabrao i u svoje ime posvetio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Međugorje, 02.12.2012.