• Dubrovnik
  • Mostar
  • Bračna putovanja
  • Međugorje
Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik je bogato kulturno-povijesno središte i jedno od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i svijetu!

Mostar

Mostar

Stari most dao je izgraditi Sulejman Veličanstveni 1566. godine, a danas je simbol grada Mostara i Hercegovine.

Bračna putovanja

Bračna putovanja

Za mladence imamo pripremljenu posebno biranu ponudu Bračnih putovanja!

Međugorje

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih Marijanskih svetišta na svijetu kojega godišnje posjeti preko milijun turista.

Izlet u Mogorjelo

Kraj grada Čapljine, 15 km od Međugorja, nalaze se arheološki ostaci rimske vile sa ostacima rezidencijalnih i komercijalnih građevina koje datiraju iz 1 stoljeća. Ova rimska vila poznata je pod nazivom Međugorje. Šetnja kroz ovo mirno, smireno mjesto, da se zaborave svi izazovi modernog svijeta i da se osjećate kao dio povijesti, je vrijedna.
U sklopu ove kasnoantičke vile nalazi se restoran „Villa Rustica“ sa raznovrsnom gastronomskom ponudom kao što su riblji specijaliteti,jegulja na ražnju, brudet, specijaliteti od mesa, tradicijska jela ispod peke i autohtona vina.
U prostoru zidina Mogorjela organiziraju se i kulturno-zabavne večeri, koncerti, poslovni ručkovi i prigodne svečanosti.

mogorjelo

Naši partneri:

jadrolinija blueline snav trevalbefore

Nalazite se ovdje: Naslovnica Izleti Mogorjelo

Tko je Online

Imamo 4 gostiju i nema članova online

Gospina poruka

Draga djeco! Majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem iznova vas pozivam da živite po mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.  Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi moga Sina i mojoj, ja kao majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u svoje majčinsko naručje i pokazati put vjere.  Djeco moja, pomozite mi u mojoj majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju. Molite i za one koje je moj Sin izabrao i u svoje ime posvetio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Međugorje, 02.12.2012.