• Međugorje
  • Mostar
  • Bračna putovanja
  • Dubrovnik
Međugorje

Međugorje

Međugorje je jedno od najpoznatijih Marijanskih svetišta na svijetu kojega godišnje posjeti preko milijun turista.

Mostar

Mostar

Stari most dao je izgraditi Sulejman Veličanstveni 1566. godine, a danas je simbol grada Mostara i Hercegovine.

Bračna putovanja

Bračna putovanja

Za mladence imamo pripremljenu posebno biranu ponudu Bračnih putovanja!

Dubrovnik

Dubrovnik

Dubrovnik je bogato kulturno-povijesno središte i jedno od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj i svijetu!

Izlet u Mogorjelo

Kraj grada Čapljine, 15 km od Međugorja, nalaze se arheološki ostaci rimske vile sa ostacima rezidencijalnih i komercijalnih građevina koje datiraju iz 1 stoljeća. Ova rimska vila poznata je pod nazivom Međugorje. Šetnja kroz ovo mirno, smireno mjesto, da se zaborave svi izazovi modernog svijeta i da se osjećate kao dio povijesti, je vrijedna.
U sklopu ove kasnoantičke vile nalazi se restoran „Villa Rustica“ sa raznovrsnom gastronomskom ponudom kao što su riblji specijaliteti,jegulja na ražnju, brudet, specijaliteti od mesa, tradicijska jela ispod peke i autohtona vina.
U prostoru zidina Mogorjela organiziraju se i kulturno-zabavne večeri, koncerti, poslovni ručkovi i prigodne svečanosti.

mogorjelo

Naši partneri:

jadrolinija blueline snav trevalbefore

Nalazite se ovdje: Naslovnica Izleti Mogorjelo

Tko je Online

Imamo 10 gostiju i nema članova online

Gospina poruka

Draga djeco! Majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem iznova vas pozivam da živite po mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.  Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi moga Sina i mojoj, ja kao majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u svoje majčinsko naručje i pokazati put vjere.  Djeco moja, pomozite mi u mojoj majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju. Molite i za one koje je moj Sin izabrao i u svoje ime posvetio. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.

Međugorje, 02.12.2012.